2021 in en çok kullanılan Türk arama motoru Korobit Nedir?

567
2021 in en çok kullanılan Türk arama motoru Korobit Nedir?

Türkiye’deki uzmanlar tarafından geliştirilen “Yeni Nesil Tanıtım, Reklam ve Ticaret Platformu” olan Türkiye’nin yerel arama motoru KOROBİT, kolay kullanım ve uygun maliyetiyle dijital dönüşüme katkı sağlamakla birlikte işletmeleri de müşteriyle buluşturuyor.

Yerel arama motoru ile ilgili bilgi veren yetkililer, “Spesifik aramalarda, konum tabanlı arama özellikleri  ile dünyanın neresinde olursanız olun, ihtiyaç duyduğunuz tüm firma ve hizmetlerin bilgilerini, haritalarını, yol tariflerini  korobit.com’un kullanışlı yapısı ile bulabilirsiniz. Yüzlerce farklı kategori içinden lokasyon bazlı arama yaparak gecenin bir vakti kapıda kaldıysanız size en yakın çilingiri, sizin için çok değerli olan sevdiklerinizi üzdüyseniz en yakın çiçekçileri, kısacık öğle tatilinizde en yakın dönercileri, biraz kilo fazlam var diyorsanız diyetisyenleri, fitness salonlarını, aracınız yolda kaldıysa yol yardımı ve daha sayamayacağımız yüzlerce kategoride size en yakın, en doğru bilgilere ulaşabilirsiniz.” dedi.

Kullanıcılar Google, Yandex, Bing, Yahoo ve korobit.com’un arama motorunda arama yaptıklarında ilgilendikleri bölgede olan iş yerlerini gördüklerini belirten yetkililer, “Bugün internet kullanıcılarının yüzde 78’i internetten bir ürün ve hizmet arıyor. Her 5 kişiden 1’i ürün ve servis arayışlarını yer bilgisiyle yapıyor. Her 4 kişiden 3’ü bilgileri faydalı bulursa o gün o noktayı ziyaret ediyor veya iletişime geçiyor. Küçük ve orta ölçekli işletmelere büyük bir tanıtım fırsatı olacak korobit.com’da firmalar ücretsiz kayıtlarını yaptıktan sonra yıllık reklam anlaşmalarıyla istedikleri iş kolunda ve lokasyonlarda yayınlanma şansı elde ederler. Bunun yanı sıra Google, Facebook ve İnstagram Sponsorlu reklam anlaşmaları ile ihtiyacı olan internet kullanıcılarını otomatik bularak sosyal medya hesaplarında reklamlarının gösterimi yapılmaktadır. Özel panel sayesinde ister mobil isterse de bilgisayardan tüm kullanıcıların analiz raporlarına detaylı ulaşabilecekler. Ziyaret, yol tarifi, telefon aramaları WhatsApp görüşmeleri gibi birçok detayı anlık görüntüleyebilecekler.” ifadelerini kullandı.

 

Bir yanıt yazın

Sponsorlar Promosyon şemsiye - Lepidolite Healing Properties - İstanbul Bachata Kursu